Όροι Χρήσης

Όταν επισκέπτεστε περιηγείστε ή χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα, εσείς δηλώνετε ότι έχετε κατανοήσει και αποδέχεστε τα αναφερόμενα στην παρούσα δικαιώματα και υποχρεώσεις ως νομικό ισοδύναμο μιας γραπτής συμφωνίας που υπογράφτηκε μεταξύ των πλευρών και αποδέχεστε και συμφωνείτε να συμμορφωθείτε με τους όρους της εν λόγω τους συμφωνίας. Η Millionaire-Girl διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο και αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα μετά από τέτοια αλλαγή , θα πρέπει αυτό να θεωρείτε ως συναίνεση και αποδοχή των αναθεωρημένων όρων και του περιοχομένου της σύμβαση μαζί με αυτούς τους γενικούς όρους ισχύουν πλήρως και όλες οι υποχρεωτικές διατάξεις του νόμου για την προστασία του Καταναλωτή  και όλοι οι κανονισμοί για την εφαρμόγή του.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η επιχείρησή μας Millionaire-Girl σας εξασφαλίζει οτι τα προσωπικά σας στοιχεία που υποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της αγοράς θα προστατεύονται. Σε καμία περίπτωση και υπο καμία απόφαση, εμείς δεν θα πουλήσουμε ή θα παρέχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτα πρόσωπα. Έχουμε δεσμευτεί να χρησιμοιποιήσουμε τα στοιχεία αυτά μόνο κατά τη διαδικασία της εφαρμογής και εκτέλεσης  της παραγγελίας σας και όταν εχουμε αναγκη από βοήθεια σε μελλοντικές αγορές ασς. Από προεπιλογή, ορισμένα εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα που εμπλέκονται στην τιμολόγηση, την παράδοση και τις άλλες δραστηριοτητες που σχετίζονται με την εκτέλεση των παραγγελιών σας έχουν πρόσβαση σε τμήματα της βάσης δεδομένων μας που σχετίζονται με την άσκηση των καθηκόντων τους.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΩΝΤΩΝ
Μπορείτε να προχωρήσετε σε επιστροφή ενός προιόντος έπειτα από ενημέρωση μέσω e-mail στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας μέσα σε 10 μέρες από τη αγορά προιόντος.
Το κόστος επιστροφής των προιόντων επιβαρύνει τον πελάτη με 8ευρω.
Πέραν των 10 ημερών οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές.

2 thoughts on “Όροι Χρήσης”

  1. oprolevorter
    24 Σεπτεμβρίου 2019 at 17:40

    This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

  2. oprol evorter
    28 Σεπτεμβρίου 2019 at 06:51

    I’m not sure exactly why but this weblog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.